Цирих (отсуства)

Кох (одбрана, 24/0)

Буф (средина, 25/0)

Шонбахлер (средина, 19/3)

Рикан (средина, 16/4)

Кукели (средина, 16/1)

Јапо (средина, 14/0)

Чермити (напад, 22/6)

Објавено на :
03 / May / 2015

Тагови:

Фудбал, Швајцарија, Цирих, Отсуства
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување