Сент Гален игра...

... 3+ на 8 по ред во лигата, од кои 7 се ГГ.

7 по ред ги игра гол прво гол второ, а дури 3 ги игра со пресврт полувреме-крај.

Против Сион играат со НГ на 13 од последните 14 средби, а 6 од последните 7 ги играат 0-2 гола.

Сион ги нема на располагање Лакроа (26 нат.) и Ванчак (16/2) одбрана и играчите од средниот ред Ндоје (27/1), Кристофи (16/2) и Видосиќ (13/2).

Објавено на :
03 / May / 2015

Тагови:

Фудбал, Швајацрија, Сент Гален, Сион, Отсуства, статистика
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување