Сион - Грасхоперс

Сион игра со 3+ на последните 6 натпревари во првенството, а на 4 од нив постигнува минимум 2 гола.
Сион ги добива последните 3 првенствени натпревари без примен гол.

Грасхоперс нема пораз на последните 4 првенствени натпревари.
Грасхоперс игра нерешено на 4 од последните 6 гостувања во првенството, а на 5 од нив постигнува минимум 1 гол.

Сион нема пораз на 9 од последните 10 натпревари на домашен терен против екипата на Грасхоперс.

Објавено на :
03 / Apr / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување