Тун - Јанг Бојс

Тун нема пораз на последните 5 натпревари во првенството, а на 9 од последните 10 игра со 0-2 гола.

Јанг Бојс победува на 7 од последните 8 натпревари во првентството.

Во меѓусебните дуели, на теренот на Тун, 5 од последните 9 завршуваат нерешено и по 2 победи имаат и двете екипи.

Тун отсуства:

Нелсон Фереира (ср.ред) 20 натпревари / 2 гола
Томас Рајнман (одбрана) 14 натпревари
Енрико Ширинци (ср.ред) 14 натпревари
Николас Шилденхолц (одбрана) 12 натпревари

Јанг Бојс отсуства:

Гилом Хорау (напад - прв стрелец) 14 натпревари / 7 гола
Морено Костанцо (ср.ред) 12 натпревари
Милан Вилотиќ (одбрана) 9 натпревари / 4 гола

Објавено на :
01 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување