Во последните 10 средби меѓу...

... Тун и Сент Гален не се случило да победи тимот кој гостува. 7 од овие 10 завршувале НГ.

На натпреварите на Тун дома во просек има 2,8 гола, додека на натпреварите на Сент Гален на гости 3,1 гол по меч.

Тун не може да смета на дефанзивците Ширинци (13/1) и Шинделхолц (12/0) и Сигфрид (средина, 17/1).

Сент Гален е без Фачинети (одбрана, 15/0) и напаѓачите Буњаку (24/5) и Карановиќ (16/1). Уште 3 стандардни играчи се неизвесни.

 

Објавено на :
04 / Apr / 2015

Тагови:

Швајцарија, супер лига, Тун, Сент Гален, статистика, Отсуства
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување