Атвидаберг игра нерешено на...

... 7 од последните 10 меча во лигата и 6 од нив се 0-2 гола.

На 4 средби дома против Гетеборг, 3 завршуваат ГГ и 3+, а една е ГГ (нерешена).

Првиот голман Густавсон и два играча од одбраната отсутни за домаќините.

Објавено на :
23 / Aug / 2015

Тагови:

Гетеборг, Атвидаберг, Atvidaberg, Geteborg, Info
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување