Елфсборг - Хакен

Елфсборг нема пораз на последните 15 меча дома против Хакен. На 5 од последните 7 дома не прима гол од нив и ги играат 0-2 гола.

На 8 од последните 10 средби дома во лигата Елфсборг дава најмалку 2 гола.

За овој дуел Елфсборг е без Лунквист (14/1), Рандруп (13/1) и Нилсон (8/0) од одбраната како и Ласе Нилсон (напад, 8/3).

Хакен е без првиот стрелец Гереиро (9/8) и Андерсон (средина, 14/0).

Објавено на :
07 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување