Елфсборг - Калмар

Елфсборг без Јонсон (одбрана, 13/0), Рандруп (одбрана, 13/1) и Бајрами (средина, 12/1).

Калмар без Агардиус (одбрана, 12/0), Јохансон (средина, 12/1), Ингелсон (средина, 11/0), Елм (напад, 11/0) и Диуф (напад, 7/3).

Елфсборг постигнува најмалку 2 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари на домашен терен.

Калмар игра со 0-2 гола на последните 3 натпревари во првенството.

Калмар победува со 1 гол разлика на последните 3 меѓусебни средби со екипата на Елфсборг.

Објавено на :
10 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување