Гетеборг - Хелсингборг

Гетеборг ги добива псоледнит 6 меча против Хелсингборг и 5 од нив завршуваат 3+ и со минимум 2 разлика за Гетеборг.

Гетеборг игра ГГ на 8 од последнит 10 во лигата.

Нема пораз дома на 21 меч во лигата.

Хелсингборг игра x на полувреме и ги губи на крај последните 3 меча во лигата.

Гетеборг е без Ериксон (средина, 19/0), Енгвал (напад, 16/3), Боман (напад, 15/4), Лагемир (напад, 11/2).

Хелсингборг е без Хелструп (одбрана, 17/1), Јохансон (одбрана 6/2), Ландгрен (средина, 7/0), Веде (средина, 7/0)Халениус (напад, 11/2), Далберг (напад, 6/3)

Објавено на :
28 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување