Хелсингборг - Гефле

Гефле има 10 порази на последните 11 меча и само две нерешени средби во сите 16 досега во лигата.

И Хелсингборг е во лоша серија со 4 средби во низа дома без победа (3 порази).

Хелсингборг игра 3+ против Гефле на 6 од последните 7 меча дома.

Ларсон (одбрана, 11/0),  Јохансон (одбрана, 6/2), Веде (средина, 7/0), Халениус (напад, 11/2) и Далберг (напад, 6/3) отсутни кај Хелсингборг.

Гефле е без Бонсу (средина, 12/0) и Вилијамс (напад, 10/3).

Објавено на :
04 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување