Хелсингборг - Калмар

Хелсингборг сезонава игра ГГ 3+ на 7 од 9 средби на домашен терен.

Со ГГ3+ игра и на последните 5 официјални средби дома против Калмар.

Хелсингборг ги губи последните 4 средби дома и на сите нив прима најмалку по 2 гола.

Калмар игра со 3+ на 4 од последните 5 средби на гости.

Отсутни играчи:

Хелсингборг: Јохансон (одбрана, 6/2), Веде (средина, 7/0), Ландгрен (средина 7/0), Русике (напад, 15/2), Халениус (напад, 11/2), Далберг (напад, 6/3).

Калмар: Ноури (одбрана, 17/0), Агардиус (одбрана, 12/0), Ериксон (средина, 15/3), Елм (средина 8/1), Диуф (напад, 7/3).

Објавено на :
20 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување