Шведска - Алсвенскан (26.09)

Гетеборг - Остерсундс

Гетеборг нема пораз дома на 23 меча во низа. На 6 последни средби дома дава барем по 2 гола.
Напаѓачите Боман (15/4) и Лагемир (11/2) отсустни денеска.
Остерсундс прима најмалку по 2 гола на 5 гостувања во низа.
Берквист (17/0) и Мукиби (15/3) од одбраната и играчот од средината Годос (22/5).

Норчепинг - Ѓургарден

Домаќините даваат најмалку по 3 гола на 9 од последните 11 средби на домашен терен.
Фјолусон (14/1) и Ткалчич (1/3) од одбраната, како и Бломквист (средина, 18/3) отсутни за Норчепинг.
Ѓургарден игра без Бјоркстром (одбрана, 21/0), Хансон (17/0) и Мон (10/1) од средината и напаѓачот Ранеги (21/5).
Ѓургарден игра 3+ на 8 од последните 9 средби во лигата, од кои 7 се и ГГ.

Објавено на :
26 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување