Бешикташ - Галатасарај

Бешикташ победува на последните 12 првенствени натпревари на домашен терен, а на 6 од последните 7 победува со полувреме/крај.

Галатасарај нема примено гол на 5 од последните 7 гостувања кај Бешикташ.

Двете екипи се без посериозни изостаноци.

Објавено на :
24 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување