Бешикташ (отсуства)

Бек - одбрана, 18/0

Гулум - одбрана, 15/1

Родолфо - одбрана, 18/1

Коибаси - одбрана, 11/0

Кварезма - средина, 15/3

Озиакуп - средина, 16/5

Торе - средина, 15/3

Сахан - средина, 17/3

Хачинсон - средина, 18/0

Соса - средина, 15/3

Гомез - напад, 15/13

Објавено на :
20 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување