Бурсаспор - Галатасарај

Бурсаспор отсуства:

Ташдемир (одбрана, 22/0)
Азиз (одбрана, 21/2)
Нонку (одбрана, 15/0)
Озгенц (одбрана, 12/0)
Џуџак (средина, 23/3)
Јилмаз (средина, 22/2)

Галатасарај отсуства:

Каја (одбрана, 21/2)
Шејџу (одбрана, 19/1)
Снајдер (средина, 22/5)
Гумуш (средина, 12/2)

Галатасарај нема пораз од Бурсаспор на 11 меча по ред, но и нема победа на гости во лигата на исто толку натпревари.

Галатасарај дава најмалку по 2 гола на 7 од последните 8 меча против Бурса.

Објавено на :
29 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување