Бурсаспор - Мерсин

Бурсаспор е единствен тим без нерешен резултат во лигата. Инаку, губи на 6 по ред во лигата, а на последните 3 не дава гол.

Против Мерсин, Бурсаспор добива 5 од последните 6 средби.

Мерсин игра 3+ на 5 по ред.

И двата тима со неколку отсуства, кај Бурсаспор ги нема Џуџак (15/3) и Фати (8/1) од средината и напаѓачите Де Сутер (10/0) и Јилдирим (8/0).

Мерсин не може да смета на дефанзивците Митровиќ (16/2) и Ведерсон (13/3), Сејлан (средина, 13/0) и првиот стрелец Накоулма (16/5).

Објавено на :
27 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување