Фенербахче - Трабзон

Фенербахче без Меирелеш (7/0) и Топуз (1/0) во средината на теренот.

Трабзон без Јилмаз (напад, 2/0).

Фенербахче нема пораз на 18 последователни натпревари на домашен терен од екипата на Трабзон.

Фенербахче нема пораз на 12 последователни натпревари на домашен терен во првенството.

Фенербахче игра со 0-2 гола на последните 9 меѓусебни средби на домашен терен со екипата на Трабзон.

Фенербахче е без примен гол на 7 последователни натпревари на домашен терен од екипата на Трабзон.

Објавено на :
30 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување