Галатасарај нема пораз...

... на последните 10 гостувања кај Кајзериспор. Овие два тима не изиграле нерешено на 6 меча по ред, од кои Галатасарај добива 5.

Галатасарај игра 3+ на 8 од последните 10 во лигата, од кои 6 се ГГ.

За ова гостување, Галатасарај се без Снајдер (15/4) и Јилмаз (напад, 13/7).

Објавено на :
27 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување