Османлиспор - Сиваспор

Османлиспор комплетен.

Сиваспор без Шимшек (средина, 13/2), Коне (средина, 15/1), Кас (средина, 13/1), Инчедемир (средина, 10/0) и Баралес (напад, 6/0).

Сиваспор е без победа на 22 од последните 24 натпревари во првенството.

Сиваспор прима најмалку 2 гола, губи и при тоа игра со ГГ 3+ на последните 3 натпревари во Супер Лига.

Објавено на :
04 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување