Диосгиор (отсуства)

Коман (ср.ред) 7 натп/1 гол

Бакса (напад) 8 натп./1 гол

Нихази (ср.ред) 6 натп./1 гол

Антал (прв голман) 6 натпревари

Хушиќ ( одбрана) 4 натпревари

Халмаи ( ср.ред) 3 натпревари

Грифит (ср.ред) од почеток на сезоната

Објавено на :
26 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување