МТК за дуелот со...

... Пакс не може да смета на првиот голман, 2 дефанзивци и 1 напаѓач (11/1) Овие два тима играат 3+ на 4 меѓусебни средби по ред.

Објавено на :
26 / Feb / 2015

Тагови:

Унгарија, прва лига, МТК, ПАКС
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување