ФИНСКА: Хокеј (27.10.2016)

КооКоо Карпат

КооКоо има 2 победи на последните 10 натпревари во првенството.

Карпат игра со 0-5 гола на 13 од 14-те првенствени натпревари сезонава, како и на 2-та натпревари во ЛШ.

КооКоо и Карпат изиграа со 0-5 гола на сите 4 меѓусебни средби минатата сезона.

 

Џукурит Тапара

Џукурит прима најмалку 2 гола на сите 7 натпревари на домашен терен сезонава.

Тапара постигнува најмалку 3 гола на 6 од 7-те натпревари на гостински терен сезонава.

 

Спорт Асат

Спорт игра нерешено на 4 од последните 6 првенствени натпревари и сите тие нерешени натпревари ги игра со 6+.

Асат победува на 7 од последните 8 првенствени натпревари, сите во регуларниот дел.

Спорт и Асат изиграле нерешено само на 1 натпревар од последните 10 меѓусебни средби.

На последните 12 меѓусебни средби, домаќинот победил само на 2 натпревари.

 

Хелсинки Пеликанс

Хелсинки игра со 0-5 гола на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Пеликанс игра со 6+ на 3 од последните 4 натпревари на гостински терен.

Хелсинки победува на 7 од последните 8 меѓусебни средби со Пеликанс.

Објавено на :
27 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување