ХОКЕЈ: Шведска (27.10.2016)

Бринас ХВ 71

Бринас нема одиграно нерешено на 12-те натпревари сезонава.

ХВ 71 нема одиграно нерешено на последните 11 натпревари.

ХВ 71 постигнува најмалку 3 гола на 12 од последните 13 натпревари.

На последните 5 меѓусебни средби победува домашната екипа.

 

Ѓургарден - Рогле

Ѓургарден е во серија од 7 последователни порази во првенството.

Рогле победува на последните 2 натпревари во првенството по серијата од 7 последователни порази.

Ѓургарден победува на последните 7 меѓусебни средби со Рогле.

 

Карлскрона Фролунда

Карлскрона победува со хендикеп (-1) на 7 од 9-те победи сезонава.

Фролунда е во серија од 4 победи во првенството од кои 3 со хендикеп (-1).

Фролунда победи на сите 4 меѓусебни средби минатата сезона, од кои 3 со хендикеп (-1).

 

Малме Вахјо

Малме губи на 3 од последните 5 натпревари по серијата од 7 победи на почетокот од првенството.

 

Оребро Лулеа

Оребро игра со 0-5 гола на 4 од последните 5 натпревари во првенството.

Лулеа игра со 0-5 гола на 4 од последните 5 натпревари во првенството.

Оребро и Лулеа играат со 0-5 гола на последните 6 меѓусебни средби на теренот на Оребро.

 

Скелефтеа Линкопингс

Скелефтеа игра со 0-5 гола на 8 од последните 10 натпревари.

На 6 од последните 7 натпревари на Линкопингс победува гостинската екипа.

Скелефтеа победува на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен против екипата на Линкопингс.

Објавено на :
27 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување