Лаборал - Олимпијакос

Лаборал е во серија од 9 победи на последните 10 натпревари на домашен терен во сите конкуренции ( единствениот пораз е од ЦСКА М )
Лаборал игра над границата од 154 поени на 8 од последните 9 натпревари на домашен терен во сите конкуренции, како и на последните 6 натпревари.

Олимпијакос има само 1 пораз на последните 11 натпревари во сите конкуренции( единствениот пораз е од Фенербахче ).

Лаборал и Олимпијакос играат над границата од 154 поени на последните 7 натпревари на теренот на Лаборал, како и на 11 од последните 13 натпревари одиграни во Шпанија.

Објавено на :
20 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување