Франција Прва Лига

20:00   Аикс и Тремблe играат над границата од 58 голови на последните 3 натпревари на теренот на Аикс. Аикс во првите 3 кола од оваа сезона постигнува во просек 31 гол.

20:00   Дaнкер ги добива 6 од последните 7 натпревари против Кретej, а победува и на последните 7 натпревари на домашен терен.

20:00   Иври само 1 на последните 6 гостувања кај Сент Рафаел, ја има надминато границата од 25 голови.

 

 

Објавено на :
30 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување