Спортфреш Изненадување

04.03.2016

20:30   Инсбрук - ЛАСК      1

Вкупен коефициент: 3.20

Спортфреш Изненадување

02.03.2016

18:00   Рух Хорзов - Краковија   1

Вкупен коефициент: 3.00

Спортфреш Изненадување

13.02.2016

20:00   Оуд Хеверле - Локерен      2

Вкупен коефициент: 3.40

Спортфреш Изненадување

Лига 1

03.02.2016

19:00 - Лион - Бордо - X

Вкупен коефициент: 3.55

Спортфреш Изненадување

29.01.2016

20:00   Нанси - Клермонт     2

Вкупен коефициент: 5.25

Спортфреш Изненадување

Примера

24.01.2016

Атлетико Мадрид - Севиља - ГГ и 4+

Вкупен коефициент: 5.10

Спортфреш Изненадување

23.01.2015

15:00   Трапани - Латина      2

Вкупен коефициент: 3.90

Спортфреш Изненадување

Лига Зон Сагрес

10.01.2016

Есторил - Белененсес - ГГ и 4+

Вкупен коефициент: 5.40

Спортфреш Изненадување

20.12.2015

15:00   Аталанта - Наполи      1 (АХ 0)

Вкупен коефициент: 4.15

Спортфреш Изненадување

Лига 1

19.12.2015

Троја - Монако - 1

Вкупен коефициент: 4.25