Посписил - Кукушкин

Посписил во 2015 год. на сите 5 турнири на тврда подлога испаѓа во 2 коло.

Кукушкин во 2015 год. освен турнирот во Сиднеј каде без изгубен сет стигна до финалето, на сите други турнири испаѓа во 1 коло.

Минатата сезона на Индиан Велс огра во 2 коло, Кукушкин победи со 2:0 ( 6:2 6:0 ).

Објавено на :
12 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување