СПОРТФРЕШ ИНФО: ИТНО!!!

ИТНО бидејќи до утре сигурно коефициентот ќе се корегира.

Волвс - Шефилд В. - 1 (2.4)

Тренерот на Шефилд најави дека ќе ги одмара играчите од првиот тим, бидејќи му престојат натпревари од плејоф за ПРЕМИЕР.

Сигурно нема да настапат Валас (средина, 40/4), Форстиери (напад, 36/15), Вествуд (прв голман), Ли (средина, 43/3), Лувенс (одбрана, 31/0), Бенан (средина, 35/2), Лис (одбрана, 34/3) и Хупер (напад, 17/7).

Објавено на :
06 / May / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување