СПОРТФРЕШ РАЗМИСЛУВАЊЕ: Арау - Лозана

Арау - Лозана - 1 (2.4 коефициент)

И Арау и Лозана се без пораз во првенството во 2016 година (пролетниот дел од сезоната).

Арау постигнува гол на 10 последователни натпревари.

Лозана игра со 0-2 гола на последните 6 првенствени натпревари.

На последните 5 натпревари во сезоната, на Лозана и е потребен само 1 бод за да се пласира во Супер Лига.

Лозана денес ќе настапи без Кустодио (средина, 28/0), Паше (средина, 28/4), Сесоло (средина, 24/2) и Пак (напад, 9/6).

На кратко, на натпревар без значење, Лозана ќе гледа да си замине непоразена на гостувањето кај Арау без да си крши нозе, додека пак Арау ќе сака да ја заврши 2016 година онака како што ја започна, посебно на домашен терен.

Објавено на :
09 / May / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување