СПОРТФРЕШ СИНГЛ од вчера и предлог ТИПОВИ за денес

13.08.2015

14.08.2015

За во ФИКС:
Астон Вила - Манчестер Јунајтед - 2
Словенија - Македонија - >170.5
Вардар - Партизан - >55
Нирнберг - Медвешчак - >4.5

За во СИСТЕМ:
Интер - Славен - 2 (3.25)
Иснер - Чарди - 2 (2.3)
Парис - Ле Авр - 2 (3.4)
Фортун) - Ахилес - 1 (3.7)
Ленс - Кретил - ГГ3+ (3.0)
Волендам - Ден Бош - 2 (3.8)

Објавено на :
14 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување